Podatek od nieruchomości, opłata za użytkowanie wieczyste gruntu, PCC - gdzie i jak załatwić?
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Re: Podatek od nieruchomości, opłata za użytkowanie wieczyste gruntu, PCC - gdzie i jak załatwić?
Ok, offtop, ale nie mam racji? Przecież taka prawda od zawsze
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Re: Podatek od nieruchomości, opłata za użytkowanie wieczyste gruntu, PCC - gdzie i jak załatwić?
Nie krytykuję wystąpienia offtopa, tylko jego poziom.
Stare powiedzenie... moim zdaniem poziom nie ma tu nic do rzeczy, liczy się trafne przesłanie.
Ech ta poprawność polityczna..
W koncu sie uda - szkoda tylko, ze swiezo po drakonskich podwyzkach.
A czego się spodziewacie w kraju, który odbudowuje socjalizm? Przecież musi być na 500+, 300+, dziwka+... byle menelstwo i nieudacznicy życiowi głosowali.
Przepraszam, ale ta poprawność polityczna jest dla mnie nie do zaakceptowania. Również usłyszę, że poziom tego posta jest żenujący itd., ale biorę to na siebie i proponuję tym, których to razi, zignorować mój post.
Przepraszam, ale ta poprawność polityczna jest dla mnie nie do zaakceptowania. Również usłyszę, że poziom tego posta jest żenujący itd., ale biorę to na siebie i proponuję tym, których to razi, zignorować mój post.