Witam,
Ja otrzymałem wymiar czynszu za maj (niepełny miesiąc) oraz wymiar czynszu od czerwca.
Czynsz za lipiec zapłaciłem w takiej samej wysokości jak czerwcowy. Z informacji papierowej oraz online wynika, że wymiar czynszu za czerwiec obowiązuje w kolejnych miesiącach aż do zmiany.
Pozdrawiam.
Czynsz w bloku F
-
- Potwierdzony mieszkaniec
- Budynek: 53E
- Numer mieszkania: 65
Re: Czynsz w bloku F
Ostatnio zmieniony 30 lip 2015, o 13:14 przez Rafau, łącznie zmieniany 1 raz.
Aga,
Pierwsze rozliczenia przychodzą pocztą- wsród nich jest rozliczenie za cały miesiąc- to z najwieksza kwota. Ta kwote nalezy placić co miesiac do 10, aż do zmiany stawek.
Także w celu unikniecia naliczenia odsetek trzeba jak naszybciej za lipiec wplacic. Wszystko mozesz sobie sprawdzić on-line
Pozdrawiam
Pierwsze rozliczenia przychodzą pocztą- wsród nich jest rozliczenie za cały miesiąc- to z najwieksza kwota. Ta kwote nalezy placić co miesiac do 10, aż do zmiany stawek.
Także w celu unikniecia naliczenia odsetek trzeba jak naszybciej za lipiec wplacic. Wszystko mozesz sobie sprawdzić on-line
Pozdrawiam
na rozliczeniu za czerwiec było napisane że czynsz w kolejnych miesiącach będzie taki sam więc chyba póki nie będzie kolejnego pisma - trzeba tę samę kwotę zapłacić
Witam z bloku F
czy w starszych blokach zgłaszaliście ilość osób w mieszkaniu?
zastanawiam się czy czekać na zapytanie z Integrum czy sama mam nas zgłosić.
Po tabelkach czynszowych widzę że założyli że jest nas 2 - w sumie dziecko jest jeszcze małe
Po tabelkach czynszowych widzę że założyli że jest nas 2 - w sumie dziecko jest jeszcze małe
-
Tak.apog pisze:Witam z bloku F
-
- Budynek: 53E
- Numer mieszkania: 65
Przy odbiorze mieszkania od Ronsona w bloku F, jednym z dokumentów który przedstawiono mi do wypełnienia i podpisania była deklaracji liczby osób w mieszkaniu.
Ale dziecko to też lokator. A to że małe, jeszcze bardziej przekłada się na ilość zużytej wody i wyrzucanych śmieci... więc jak najbardziej się liczy.apog pisze:Witam z bloku F