Prosiłbym o użytkowanie wózkarni zgodnie z jej przeznaczeniem i nie zastawianie jej rowerami. W przeciwnym razie sam wystawię je na patio

Widzę wśród mieszkańców brak jest empatii w stosunku do ludzi z dziećmi

Znając życie, nie poleżą tam długo...and pisze:W takim razie ja tam będę trzymał opony zimowe
Zapewniam Cię, że zaraz znajdzie się ktoś, komu nie spodoba się ten pomysł, bo psuje estetykę osiedla, tak jak np. anteny satelitarne i inne, o których już tu czytałemse7en pisze:Poza tym zauważyłem, że niektórzy trzymają rowery na balkonach
Z całym szacunkiem, ale mój balkon, moja sprawa, a na nim mój rower.Kris pisze: Zapewniam Cię, że zaraz znajdzie się ktoś, komu nie spodoba się ten pomysł, bo psuje estetykę osiedla, tak jak np. anteny satelitarne i inne, o których już tu czytałem
and, ja dałem przykład co może być w wózkowni. Można przecież opracować mini regulamin i będzie wiadome co można, a czego nie można np. opon itp. Część z tego co może, a co nie może być, określają zapewne również stosowne przepisy pożarowe.and pisze:Jak ktoś nie będzie miał wózka ani roweru to żeby nie być pokrzywdzonym, że płacił za część wspólną ma wstawić tam inną rzecz?
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam, ale dałem to jako przykład, bo jak poszperasz po Forum to zobaczysz, że dla niektórych, nie jest to li tylko Twoja sprawa...Konkordat pisze:Z całym szacunkiem, ale mój balkon, moja sprawa, a na nim mój rower.