Postęp prac - I etap
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Re: Postęp prac
Rozumiem. W takim razie pewnie chodzi o to:
A myślicie, że uzyskanie pozwolenia na użytkowanie w listopadzie jest realne? Zarówno dział sprzedaży, jak i dział techniczny Ronsona zarzekają się, że termin końca listopada nie jest w żaden sposób zagrożony.
To juz jest koniec listopada?
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Jedyna data, o której słyszałem w tej sprawie to 20 listopada. Mnie również wszyscy zapewniają, że to pewniak.JKP pisze:A myślicie, że uzyskanie pozwolenia na użytkowanie w listopadzie jest realne?
Dla mnie klatki i drzwi są ok, poza tym, że wolałbym ciemne, ale to rzecz gustu. W poniedziałek mieli składać chyba wniosek, ale jak będę to dopytam.
zgadzam się z "sp00ky",
widziane moim gustem:
RESZTA jest OK . na szczęście będę mieszkał w mieszkaniu, a nie w wiatrołapie, klatce itp,
widziane moim gustem:
RESZTA jest OK . na szczęście będę mieszkał w mieszkaniu, a nie w wiatrołapie, klatce itp,
Nie. Chodziło mi o to brązowe stalowe okucie skrzydła z wewnątrz. Rzecz gustu - dla mnie brzydkie jak noc - najchetniej bym przemalował. Zawiasy i akcesoria tylu wizjer srebrne, a okucia i futryny brązowe.osverdis.pl pisze:Moje drzwi są dokładnie takie, jak na zdjęciach, które zamieściłem powyżej. To, co opisujesz przypomina drzwi tymczasowe, które były zamontowane na czas budowy, dziwne tylko, że dostałeś coś takiego do odbioru.
W biurze sprzedaży uzyskałam informację, że wniosek o uzyskanie pozwolenia na użytkowanie został złożony dziś. Miesiąc to mało czasu na uzyskanie pozwolenia, ale może termin końca listopada zostanie dotrzymany.
Mhm, ja wczoraj usłyszałem, że wczoraj
Mam pytanie do tych z Was, którzy w umowie jako termin odbioru mieli wskazany wrzesień. Jaki macie termin zawarcia umowy ostatecznej przenoszącej prawo własności?