Silva Nieruchomości (nowy zarządca osiedla)
Re: Silva Nieruchomości (nowy zarządca osiedla)
Dokładnie. Zgłaszam bezpośrednio do p. Bartosza i nie ma najmniejszych problemów.
To ja mam robić obchody, sprawdzać i zgłaszać? Mówię o oczywistych sprawach codziennych, które wychodzą same na obchodzie właśnie.
No a kto tu mieszka? Ja rozumiem, że płacimy komuś za utrzymanie osiedla ale do cholery, to nadal Twój dom. Tak ciężko wykonać 2 minutowy telefon jak widzisz, że klamka u drzwi, którymi wychodzisz codziennie z bloku jest zepsuta? Albo, że w garażu, w którym codziennie parkujesz jest przepalona żarówka?
No i fajnie @Nod .
zdrowe podejście
zdrowe podejście
trochę nie na temat ale narzekamy na czystość, jakość sprzątania itp A jak czasami wchodzę do śmietnika to zastanawiam się kto tu mieszka...pierwszy kontener wypełniony że śmieci się wysypuja A pozostałe dwa puste. Pudła w pojemniku na szkło. Podłoga zasypana śmieciami bo pewnie komuś się wysypaly przy wrzucaniu. Tak jak pisał przedmowca, to też nasz dom i wszyscy musimy dbać o czystość.
Z tą szybkością reakcji to bym polemizowała...
Dwa tygodnie temu zgłosiłam niegrzejący grzejnik, brak hydraulika do dnia dzisiejszego (a miał być następnego dnia od zgłoszenia)
Dwa tygodnie temu zgłosiłam niegrzejący grzejnik, brak hydraulika do dnia dzisiejszego (a miał być następnego dnia od zgłoszenia)
Może trzeba więcej obchodów robić. Jakoś poprzednią firmę widziałem jak chodziła, sprawdzała różne elementy. Tutaj nie widzę nikogo.
Ziucia,
napisz proszę dokładnie (jak nie chcesz na forum to na PW albo na zarzad.verdis@gmail.com), o które zgłoszenie chodzi.
Po Twoim wpisie zrobiłem małe dochodzenie i by móc próbować znależć winnego potrzebuję info od Ciebie. Takie sytuacje nie maja prawa mieć miejsca.
Dodam tylko, że w przeciągu ostatnich dwóch tygodni zgłoszeń "kaloryferowych" było do Administratora 16.
Piotr
U mnie całkowicie nie działa wentylacja w łazience, zgłoszone 26 maja, czyli już trzeci tydzień idzie, brak widocznej reakcji. Czuję się bezsilny wobec takiego traktowania.