Nowy zarząd
Re: [WAŻNE] Zmiany w Integrum Management
Skoro zarząd wspólnoty został wybrany to zapraszam do ujawnienia się na forum lub udostępnienia innej formy kontaktu. Lista problemów narasta, a jesteście zupełnie niewidoczni.
-
- Potwierdzony mieszkaniec
Nowy zarząd
Myślę, że drukowanie imion i nazwisk na pismach również by się przydało, bo podpisów 99% osób nie rozszyfruje.

Re: Nowy zarząd
W 2-giej wspólnocie to samo. Własnie tego się bałem jak zaproponowano nowy sposób zarządzania wspólnota, że będzie zarząd duchów.
-
Skład zarządu wspólnoty 53-53D jest taki:
Piotr Pilaciński
Mira Szanecka
Paweł Bieliński
Wynagrodzenie, zgodnie z uchwałą, nie wyższe niż 1000zł brutto / mc / osoba.
Piotr Pilaciński
Mira Szanecka
Paweł Bieliński
Wynagrodzenie, zgodnie z uchwałą, nie wyższe niż 1000zł brutto / mc / osoba.
pewnie wkładam kij w mrowisko, ale co tam
obserwując z boku, stwierdzam, że chyba najbardziej niektórych boli to wynagrodzenie... dlaczego sami nie wezmą się do zarządu, doradcy, pracy społecznej na rzecz wspólnoty? można przecież społecznie nadzorować ten zarząd...

Pozdrawiam
Justa
Justa
-
To akurat chyba zależy od aktywności i jakości pracy zarządu. Nasz działa dopiero od lutego, trzeba więc dać mu szansę.
Ja bym chciała chociaż co jakiś czas otrzymywać informacje od zarządu o tym co sie dzieje... A tu zupełna cisza
Za dobry zarzad mozna placic i wiecej. Nikt nie wypomina zadnej oplaty. Ale jak Integrum byl zarzadem to mozna bylo przynajmniej do nich zadzwonic. A teraz?
-
No, tu to trzeba akurat uczciwie powiedzieć, że tego zarządu z IM nikt z nas na oczy chyba nie widział