Re: Zmiana opłat za wieczyste użytkowanie od 2018 r., przekształcenie 2019
Re: Zmiana opłat za wieczyste użytkowanie od 2018 r.
OK, czyli PAUZA, piotress czekamy na INFO
czyli rozumiem, że czekamy na finalna decyzję żebyśmy wszyscy wysłali takie samo pismo?
bo pismo pojawiło się na mailu od Administratora ale rozumiem, że dyskusje jeszcze trwają?
bo pismo pojawiło się na mailu od Administratora ale rozumiem, że dyskusje jeszcze trwają?
Pismo dotyczy wylacznie 1% vs 3% za garaz. W mojej opinii jest dobre, ale dotyczy polowy "naszego problemu".
Nie to żebym się upominała ale dlaczego II wspólnota nic nie dostała jeszcze?
Też się chętnie dorzucę do operatu i całej akcji z odwołaniami, ale nie mam na razie od czego się odwoływać...
Też się chętnie dorzucę do operatu i całej akcji z odwołaniami, ale nie mam na razie od czego się odwoływać...
Proszę o info. czy to pismo z Integrum jest ok, czy trzeba coś zmienić, ponieważ MUSZĘ złożyć je w piątek (wyjeżdżam).
Podpinam się pod pytanie.vedder pisze:czyli rozumiem, że czekamy na finalna decyzję żebyśmy wszyscy wysłali takie samo pismo?
1. Pismo dotyczy tylko 1 kwestii, nie jest kompletne.
2. Poki co na liscie chetnych do zrzutki sa tylko 4 os.
3. Verdis II ma inne obreby, wiec ciezko bedzie to jakos pogodzic. Z 2 strony wycena za jednym zamachem na pewno bylaby duzo tansza. Pytanie tylko kto/jak mialby to zgrac?
2. Poki co na liscie chetnych do zrzutki sa tylko 4 os.
3. Verdis II ma inne obreby, wiec ciezko bedzie to jakos pogodzic. Z 2 strony wycena za jednym zamachem na pewno bylaby duzo tansza. Pytanie tylko kto/jak mialby to zgrac?
Ja sie wstrzymalem z zapisywaniem na liste chetnych bo bylo info ze jest inna koncepcja.
Co nie znaczy ze nie jestem chetny nadal zeby partycypowac w kosztach jesli bedzie potrzeba
Co nie znaczy ze nie jestem chetny nadal zeby partycypowac w kosztach jesli bedzie potrzeba
No i znowu podpinam się pod wypowiedź Tyle, że mam taki problem, że za chwilę wyjeżdżam i fizycznie nie ma mnie przez dłuższy czas... Będę śledzić sprawę na bieząco, ale najlepiej, żeby do czwartku wyklarowała się sprawa pismavedder pisze:Ja sie wstrzymalem z zapisywaniem na liste chetnych bo bylo info ze jest inna koncepcja.
Przepraszam, ale jestem t o t a l n y m laikiem, czy możesz wytłumaczyć dlaczego tylko jednej kwestii? Ale tak wiesz, jak krowie na rowie z góry dzięki!Andrew pisze:1. Pismo dotyczy tylko 1 kwestii, nie jest kompletne.