Dzwiek glosnej muzyki!!!
-
Dzwiek glosnej muzyki!!!
Witam. Drodzy mieszkancy od kilku tyg co drugi dzien w budynku G slychac donosny lomot muzyki. Jest godz 1.30 zmeczona po 16godzinnej pracy musze wysluchiwac glosnej muzyki. Apeluje o to abysmy szanowali siebie i swoja cisze na wzajem. Jestem naprawde wyrozumiala ale ten sam ciagly dzwiek przestaje byc zabawny. Zatem prosze o Ton nizej. Pozdrawiam
Re: Dzwiek glosnej muzyki!!!
W 53E jest to samo, Popek codziennie. Ale zawsze mozesz poprosic ochrone o reakcje - tak przynajmniej mi sie wydaje - jesli nie chcesz sie angazowac i osobiscie zwrocic uwagi. Ja zakladam, ze tak glosno muzyki sluchaja tylko osoby wynajmujace, ktore maja gdzies szacunek dla sasiadow, wiec watpie, ze apel na forum odniesie jakikolwiek skutek.
W 53F na drugim piętrze ktoś wczoraj dał popis przed 23.00 ... nie było muzyki tylko krzyki i łomotanie... Tak sobie myślę, że trzeba zacząć interweniować nieco ostrzej.
Można też pójść i zapukać do drzwi bezpośrednio zwrócić uwagę.
Nie dajmy się zwariować, nie trzeba od razu dzwonić na ochronę, jeżeli coś jest nie tak. Można wewnętrznie sprawy załatwiać.
Nie dajmy się zwariować, nie trzeba od razu dzwonić na ochronę, jeżeli coś jest nie tak. Można wewnętrznie sprawy załatwiać.