Wiadomość od Zarządu - CISY
Re: Wiadomość od Zarządu - CISY
Komedia, myslalem, ze to jakis zart.
Idac tym tropem zlikwidujmy okna, schody, gniazdka, auta w garazu itd. Paranoja.
I jeszcze jedno, tak na powaznie - jestem wdzieczny za uaktywnienie sie Zarzadu na forum, tak trzymajcie!
Idac tym tropem zlikwidujmy okna, schody, gniazdka, auta w garazu itd. Paranoja.
I jeszcze jedno, tak na powaznie - jestem wdzieczny za uaktywnienie sie Zarzadu na forum, tak trzymajcie!
Opinia została przygotowana przez jedną z warszawskich Kancelarii, z którą na stałe współpracuje Silva Nieruchomości w ramach bieżącej obsługi prawnej zarządzanych przez siebie nieruchomości. Opinia ma charakter pomocniczy. Nasza Wspólnota nie zapłaciła za tę opinię nawet złotówki (ani też grosza).
Piotr
Piotr
Jeśli rodzice dziecka zgodzą sie pokryć koszty operacji - dla mnie ok. W innym wypadku jestem na nie.
Dzieki za opinie prawną.
Dzieki za opinie prawną.
--------------
Pozdrawiam,
Michał
Pozdrawiam,
Michał
Hey, jestem za zmianami, bo cis jest niebezpieczny, nie tyle owoce co ich pestki i igły.
Jedna można to zrobić stopniowo, bez potężnych nakładów. Może na początek wystarczy pozbyć się pierwszych rządów nasadzeń. To znacznie ograniczyć problem. I można zrobić to etapami.
Ktoś w Ronsonie zaprojektował nasze tereny bez głowy.
Jedna można to zrobić stopniowo, bez potężnych nakładów. Może na początek wystarczy pozbyć się pierwszych rządów nasadzeń. To znacznie ograniczyć problem. I można zrobić to etapami.
Ktoś w Ronsonie zaprojektował nasze tereny bez głowy.
Oczekuję likwidacji instalacji elektrycznych na całym osiedlu. Nie tylko dzieci, ale także młodzież, dorośli i seniorzy mogą włożyć palec do gniazdka i tragedia gotowa.
Żarty na bok, nie uważam, że wspólnota mieszkaniowa powinna ponosić skutki niedojrzałości rodziców.
Żarty na bok, nie uważam, że wspólnota mieszkaniowa powinna ponosić skutki niedojrzałości rodziców.
-
Bardzo dobry pomysł+ nasadzenia nowe.
Podbijam pytanie do refleksji: Jakby ich dziecko nie zjadło owoców to też byli by za ich usuwaniem? Cisy są od kilku lat nie stanowiły problemu.
Na placu zabaw jak dziecko podejdzie do rozbujanej huśtawki i zostanie uderzone to zdemontujemy huśtawki na wniosek rodziców dziecka...?
Niektóre dzieciaki wdrapują się na daszek nad wjazdem do garażu!!!! A jak spadną????
Czy w tym wątku piszemy scenariusz do kolejnej części „Misia”?
Niektóre dzieciaki wdrapują się na daszek nad wjazdem do garażu!!!! A jak spadną????
Czy w tym wątku piszemy scenariusz do kolejnej części „Misia”?
oj widzę, że w skrajności idziecie, drobna różnica jest między wejściem pod huśtawkę z gumy - co się skończy najwyżej rozbiciem głowy lub wstrząśnieniem mózgu, a co innego jak dzieciaki zaczną sobie chalenge wymyślać w jedzeniu igieł, albo z ciekawości maluch wepchnie czerwony owoc z pestka do buzi, bo u babci jadł maliny z krzaka i było fajnie
serio nie widzicie różnicy między zaizolowanym przewodem, wysokim budynkiem, stromymi schodami a niewinną czerwoną kulką na krzaku, która aż się prosi żeby jej spróbować (piękna, soczysta, czerwona)???
nie jestem zwolennikiem wydawania pieniędzy, jednak w tej sytuacji może warto zrobić cokolwiek z tematem, wiele osób nawet nie wie o zagrożeniu, które jest ŚMIERTELNE
jestem za wdrożeniem rozsądnym czegokolwiek co podniesie bezpieczeństwo, niekoniecznie generując wysokie wydatki
NAWET info w gablotach byłoby już czymś - takie bez siania paniki, ale info jest potrzebne
serio nie widzicie różnicy między zaizolowanym przewodem, wysokim budynkiem, stromymi schodami a niewinną czerwoną kulką na krzaku, która aż się prosi żeby jej spróbować (piękna, soczysta, czerwona)???
nie jestem zwolennikiem wydawania pieniędzy, jednak w tej sytuacji może warto zrobić cokolwiek z tematem, wiele osób nawet nie wie o zagrożeniu, które jest ŚMIERTELNE
jestem za wdrożeniem rozsądnym czegokolwiek co podniesie bezpieczeństwo, niekoniecznie generując wysokie wydatki
NAWET info w gablotach byłoby już czymś - takie bez siania paniki, ale info jest potrzebne
rozwiązanie już padło, usunięcie i obsadzenie nowych roślin na koszt tych państwa, którzy tego chcą.